jueves, 1 de julio de 2010

Valoració del blog


Per posar fi al meu blog en aquest primer curs, m'agradaria dir que crec que el blog i sobretot l'assignatura de TIC han sigut una eina, que m'han ajudat bastant en la descoberta de programes i coneixements sobre les noves tecnologies i la seva aplicació pràctica.
És cert que els meus conixements informàtics sòn limitats peró després d'haver tingut que realitzar aquest blog,crec que aquets coneixements s'han ampliat i ara puc utilitzar d'una forma bàsica, programes com el Movie Maker,el Gimp, el cMap Tools, a mès de conèixer altres eines educatiuves com pot ser el cas de l'Eduwiki o la Web 2.0, per citar-ne algunes.

Valoro aquesta experiència molt positivament, ja que en un món on les TIC evolucionen tàn ràpid és molt necessari tenir coneixements sobre elles i de com aplicar-les d'una forma pràctica i útil en una educació que cada vegada mès s'encara i dependrà de les noves tecnologies.


Per acabar dir que animo a visitar els blog d'altres companys com la Marina Parras, l'Isaac Serrano o el Juan Antonio Leon, que crec que són i tenen entrades molt interessants.

1 comentario: