miércoles, 30 de diciembre de 2009

Qui ets tu?



Qui ets tu? Descripció Marc Company.
En Marc Company es un noi que destaca entre tots nosaltres pel seu color de cabell roig i per la seva pell blanca amb tons rosats propis de la gent pèl-roja.
Viu a Sabadell, li agrada molt l’esport, sobretot el futbol sala, esport que pràctica com a jugador, però del que també viu ja que es entrenador i coordinador d’un club.
Es una persona d’estatura mes aviat baixa,de complexitat forta sense arribar a ser, ni semblar, gras.
La seva cara destaca com ja he dit abans per la seva tonalitat pàl•lida i rosada en ocasions. És de forma arrodonida i en ella podem observar unes celles fines del color del foc, uns ulls verds plens de vida, unes galtes carnoses que ajuden a l’arrodoniment del rostre, i una boca petita de llavis mes aviats fins que solen dibuixar sempre un somriure.
És una persona dinàmica, oberta, extravertida i alegre. Una d’aquelles persones amb la que et resulta molt fàcil congeniar i establir un vincle d’amistat.
Sempre està intentant treure un somriure a les persones del seu voltant i amenitzar les diferents situacions i moments. Sap quan es el moment de posar-se serio però fins a en aquestes situacions fa gràcia per la anormalitat de la situació.
En Marc Company es doncs, un bon amic i un perfecte company de viatge, un ferm recolzament en els moments durs i un gran entreteniment en els moments distesos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario